JIBSER onthult transparante aanpak voor recruitment

Release date Sep. 12, 2023, 02:39 am EST
Haarlem, Netherlands
JIBSER onthult transparante aanpak voor recruitment
De oprichters van JIBSER, Shahin Habbah en Anne Troelstra

Uit internationaal onderzoek blijkt dat 61% van de organisaties aangeeft dat hun talentwerving ondermaats presteert. Hierdoor kiezen bedrijven er vaak voor om de werving uit te besteden, wat leidt tot verlies van controle over hun doelen en processen. JIBSER biedt deze bedrijven een innovatieve aanpak om deze problemen op te lossen.

De oprichters van JIBSER, Shahin Habbah en Anne Troelstra, hebben op 5 september 2023 een datagedreven aanpak gelanceerd die transparantie brengt in de wereld van de werving. "We spreken dagelijks met bedrijfseigenaren en HR-managers die gefrustreerd zijn door de dure en ondoorzichtige wervingsmarkt. Het vinden van het juiste talent wordt steeds uitdagender en is met de huidige methoden nauwelijks meer voorspelbaar", aldus Habbah. Troelstra voegt toe: "We werken methodisch en voorspelbaar tegen een veel lagere vaste maandelijkse investering, zonder hoge wervingskosten."

Voorspelbare instroom van kwalitatief talent zonder wervingsbureaus Uit internationaal onderzoek onder HR-managers en bedrijfseigenaren die verantwoordelijk zijn voor de werving in hun bedrijven, blijkt dat de talentwerving ondermaats presteert. JIBSER wil hen helpen en de huidige wervingssector opschudden met transparantie en tijdsbesparing. Met behulp van een nieuwe aanpak wordt gezorgd voor een voorspelbare instroom van kwalitatief talent zonder de tussenkomst van wervingsbureaus. Dit gebeurt met behulp van een solide methodologie, doelgroepgegevens en technologie, met als doel de instroom van kandidaten voorspelbaar te maken.

Werving in de toekomst Met de gelanceerde aanpak van JIBSER wordt het bereik van elke wervingscampagne gemaximaliseerd op basis van doelgroepgegevens, geautomatiseerde technologie├źn en zelflerende algoritmen. Bedrijfseigenaren en HR-managers kunnen hiermee op basis van gegevens werken en veel tijd besparen. De investering is echter aanzienlijk lager, omdat er een vergoeding wordt berekend voor de campagne zelf, ongeacht het aantal aangenomen mensen. De visie van JIBSER voor de toekomst is dat bedrijven hun grip terugkrijgen door hun traditionele wervingsmethoden te transformeren naar een transparante en voorspelbare aanpak. Dit wordt bereikt door het inzetten van op gegevens gebaseerde strategie├źn via een scala aan op maat geselecteerde online (sociale)mediakanalen.


Note to publisher, not for publication

Please login to view this information: Login

Distribution channels: Business General
  • JIBSER
  • Please login to view this information
Buzzafy, the smart way to get noticed online
Don't have an account? Sign up!

Discover the true potential of your news! Get your news in front of journalists, bloggers and influencers. And increase your online presence in no time.

Sign up   Login